Belangrijk: Meld je retourzending voordat het item terug wordt gestuurd naar: info@rinkel.net. Vermeld duidelijk het probleem, uw naam en uw ordernummer.

Retourneren

U heeft het recht om uw Rinkel© Deurbel met Camera binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden te annuleren en terug te sturen. U krijgt vervolgens het volledige bedrag van aankoop teruggestort op rekening. Enkel de kosten van terugsturen zijn voor eigen rekening (verpakking en retourkosten). Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen terugstorten.

Terugsturen kan gemakkelijk door het product(en) in de originele verpakking/doos te plaatsen, vervolgens koopt u op de website van PostNL een verzendlabel voor het versturen van een pakket (kosten: € 6,75). Deze verzendlabel print u uit, plakt u op het doosje en geeft u bij het dichtbij zijnde PostNL punt af. Voor actuele tarieven kunt u terecht op de PostNL website. Voor het afgeven van het pakket om terug te sturen kunt u gebruik maken van de locatiewijzer van PostNL.

Retourneren naar adres

Rinkel.net
Staalmeesterstraat 2
2613 MV Delft
Nederland

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten terugstorten op rekening.