In dit artikel zullen we dieper ingaan op een deurbel met camera zonder abonnement. Er bestaan tegenwoordig talloze deurbellen die een camera hebben, de zogeheten slimme deurbel. In deze blog bekijken we wat eigenlijk een abonnement doet en welke alternatieven er zijn.

“Deze alternatieven hebben dezelfde functies zonder abonnement.”

Slimme deurbel met camera

Met een slimme deurbel kan je, waar je ook bent, zien wie er voor de deur staat. Ideaal als beveiliging of in deze tijd als apparaat waarbij social distancing een belangrijk item is. Je hoeft namelijk nog geen eens meer open te doen om te communiceren. De meeste slimme deurbellen met camera zijn voorzien van een twee-weg audio functie. Waarbij je gemakkelijk degene kan horen en terug kan praten, wie er ook voor de deur staat. Een uitgebreid artikel over wat een deurbel met camera precies is kan je hier lezen.

Een abonnement

Als eerst een kleine rectificatie met betrekking tot het abonnementensysteem waar onder andere Ring en Nest gebruik van maken. Veel mensen denken namelijk dat het systeem totaal niet werkt zonder abonnement, dit is echter niet waar. De deurbel met camera van Ring en van Google Nest werk wel, alleen mist het een aantal functionaliteiten. Met een abonnement heb je een aantal extra functionaliteiten. Echter zijn er tegenwoordig goedkopere alternatieven die deze functionaliteiten wel hebben zonder abonnementsdienst.

We bekijken twee abonnementen, de Ring Protect en de Nest Aware. Respectievelijk van de Ring en van de Google Nest.

Ring Protect abonnement

Met het Protect abonnement van Ring krijg je een aantal extra functies. Ring heeft twee verschillende abonnementen, namelijk 30 euro per jaar en 100 euro per jaar. Met het eerste abonnement krijg je de extra functionaliteiten zoals het opslaan van je videogeschiedenis voor 30 dagen, het maken van foto’s met de camera, en het delen van je video’s. Het abonnement van 100 euro per jaar, zogeheten Protection Plan Plus, geeft je een verlengde garantie en 10% korting op Ring producten.

Nest Aware abonnement

Met het abonnement van Google Nest, de Nest Aware, betaal je 50 euro of 100 euro per jaar. Het eerste abonnement geeft je Google Nest de mogelijkheid om je video’s 30 dagen terug te kijken. Het duurdere abonnement geeft je een geschiedenis van je video’s van 60 dagen. Daarnaast krijg je bij beide abonnementen de functionaliteiten van bewegingsmelding, en het delen van clips.

Deurbel met camera zonder abonnement

Deurbel met camera zonder abonnement

Deze abonnementen zijn uiteraard erg handig, alleen zijn er alternatieven waar je dezelfde functionaliteiten krijgt zonder een abonnement. Ten eerste is de aankoopprijs vaak minder hoog dan de Ring en de Nest. En, zoals beschreven, hebben deze alternatieven wel de bovengenoemde functies zonder een abonnementsvorm.

De RINKEL© Slimme Deurbel met Camera

Onze RINKEL© Deurbel heeft alle eerder genoemde functionaliteiten maar dan zonder een abonnement. Ten eerste neemt de camera real-time beelden op. Deze beelden worden gratis opgeslagen op een SD kaart of in de cloud. Je kunt ten alle tijden, waar je ook bent, de beelden terug kijken op de gratis app.

Daarnaast beschikt de RINKEL© Slimme Deurbel ook over een bewegingssensor. Deze werkt direct, zonder abonnement. Je krijgt een melding op moment dat iemand voor je deur staat, zonder dat deze aanbelt. Tevens slaat hij ook deze beelden automatisch op. Ideaal als beveiligingscamera.

Overige functionaliteiten zijn nachtvisie door middel van infrarood techniek, de twee-weg audio functie om gemakkelijk te communiceren en het maken van foto’s. Daarnaast is hij compleet draadloos, dus ook makkelijk te installeren. Je hangt hem op, connect met de gratis App en hij werkt.

De RINKEL© Deurbel met Camera wordt geleverd met oplaadbare batterijen en een Chime. Wat een losse deurbel is die je overal kan ophangen. Zodra iemand aanbelt aan de voordeur, gaat de deurbel in huis ook af. Bij andere aanbieders moet je de Chime los aanschaffen.

Tot slot

Er zijn tegenwoordig talloze deurbellen met camera op de markt, waardoor de keuze lastiger wordt. Door goed rond te kijken ontloop je de kosten van een abonnement, terwijl je precies hetzelfde krijgt als de (duurdere) merken.

Het kan zomaar zijn dat jouw buren een slimme deurbel hebben hangen waar ze jaarlijks 300 euro voor moeten betalen, terwijl jij dezelfde functionaliteiten hebt en hier niets extra’s voor hoeft te betalen. Kies bewust en ga voor de slimste keuze!

Deurbel met Camera zonder abonnement:

 • Sale!
  Niet op voorraad
  Slimme deurbel met chime zijkant Deurbel met Camera

  Deurbel met Camera

  119,00 89,00
  Details